Naujienos ir renginiai

Naujienos

2022. 02. 22 -

Diskusija: Lietuvos ateitis moksle ir inovacijose

Mokslas ir verslas - tai du žodžiai, kurių vieno be kito šiais laikais neįsivaizduojame. Mokslas sparčiai tampa vis labiau tarpdisciplininis, o verslas stipriai plečiasi bei ieško naujų ir perspektyvių sričių. Tad ko reikia šiandienos studentui, kad jo mokslinis pasirinkimas neprasilenktų su verslo poreikiu? Kokios yra ateities mokslo tendencijos, kas bus naudinga, populiaru? Kokių savybių reikia šiuolaikiniam jaunam žmogui, kurios būtų vertinamos įsiliejant į sparčiai besiplečiantį technologijų bei gyvybės mokslų sektorių? Tai tik keli klausimai, kurie kirba kiekvienam abiturientui, studentui ar jaunam mokslų daktarui.
 
Į šiuos ir kitus klausimus vasario 22-ą dieną pabandys atsakyti įmonės „Teltonika“ įkūrėjas ir vadovas Arvydas Paukštys, Lietuvos biotechnologų asociacijos viceprezidentė Agnė Vaitkevičienė ir Lietuvos Respublikos ekonomikos ir inovacijų ministrės patarėja Erika Kuročkina. Diskusiją moderuos radijo ir TV laidų vedėjas Lukas Keraitis.
 
Renginys vyks 2022 m. vasario 22 d. 16:30, Fizinių technologijų ir mokslų centre (Saulėtekio al. 3). Diskusija bus transliuojama Youtube platformoje. Kviečiame pasiklausyti ir padiskutuoti kartu!
 
Nuoroda į renginį: https://youtu.be/RETsOe0hgKc
Nuoroda į renginio Youtube kanalą: OpenReadings
 
Dalyvaujant diskusijoje, pagal renginiams nustatytą tvarką privaloma dėvėti respiratorius.
 
Kviečia,
Tarptautinės konferencijos "Open Readings 2022" organizatorių komanda