Naujienos ir renginiai

Naujienos

2022. 03. 15 -

Vebinaras: Kaip parašyti laiminčią paraišką Pulsate Adopters Open Call kvietimui?

Lietuvos gamybinių mažų ir vidutinių įmonių (MVĮ) atstovai š. m. kovo 15 d. kviečiami į FTMC rengiamą informacinį vebinarą, skirtą supažindinti su paraiškų teikimo procesu į H2020 projekto PULSATE paskelbtą kvietimą „1st Adopters Open Call“. Renginio metu bus apžvelgti paraiškoms taikomi reikalavimai, apžvelgtos kertinės detalės, lemiančios paraiškos sėkmę.
 
Renginys nemokamas, tačiau būtina registracija.
 
 

Trumpai apie kvietimą:

PULSATE tinklas, skatinantis lazerinių pažangių ir pridėtinės gamybos (LBAAM) technologijų, prisidedančių prie Europos pramonės skaitmenizavimo, pritaikymą paskelbė atvirą kvietimą „1st Adopters Open Call”. Kvietimas skirtas padėti gamybinėms įmonėms įsivertinti ir patvirtinti technines ir (arba) verslo galimybes diegti LBBAM technologiją savo aplinkoje.

Kvietimas apima:

Finansinę paramą iki 25 tūkst. Eur ir PULSATE konsorciumo partnerių mentorystę, atliekant LBAAM galimybių vertinimą, leidžiantį patvirtinti technines ir (arba) verslo galimybes diegti LBBAM technologiją savo aplinkoje.

Kas gali dalyvauti?

  • Technologijų vartotojai (gamybinės įmonės), turinčios potencialą diegti LBBAM technologijas savo gamybos procesuose, gaminiuose ir verslo modeliuose.
  • Mažos, vidutinės (MVĮ) ar šiek tiek didesnės įmonės
  • Įmonės, registruotos Europos Sąjungos ar asocijuotose šalyse

Kodėl diegti LBBAM technologijas yra svarbu?

Lazerinių pažangių ir pridėtinės gamybos (LBAAM) technologijos leidžia sukurti lanksčius gamybos sprendimus ir skaitmenizuotą gamybos aplinką daugeliui pramonės šakų. 3D spausdinimas, lazerinis valymas ar suvirinimas, ženklinimas ar lazerinis tekstūravimas paviršiaus savybių modifikavimui – tai tik keletas pavyzdžių, jau dabar plačiai taikomų avionikos, automobilių, medicinos, apdirbamosios ar kitose pramonės šakose. LBAAM sprendiniai ne tik užtikrina aukštą tikslumą, tačiau ir gamybinių atliekų, tuo pačiu ir išlaidų sumažėjimą. 

Paraiškos priimamos?

Paraiškos priimamos iki 2022 m. kovo 31 d. 17:00 CET (Briuselio laiku) adresu: 
https://pulsate-adopters.fundingbox.com/