Naujienos ir renginiai

Naujienos

2022. 12. 19 -

„Laisvalaikio laboratorijos" kalėdinėje mugėje - rankų darbo gaminiai, gardūs kepiniai ir ypatingas dėmesys Ukrainai

Gruodžio 16-os dienos popietę Fizinių ir technologijos mokslų centre šurmuliavo kalėdinė mugė. „Laisvalaikio laboratorija" po kelių pandemijos metų tylos vėl pakvietė darbuotojus smagiai praleisti laiką kartu, kuriant šventinę nuotaiką.
 
Daugiau kaip 15 mūsų nuostabiųjų autorių-amatininkų stebino savomis rankomis sukurtų gaminių autentiškumu bei įvairove. Buvo galima įsigyti nepaprastai dailių keramikos dirbinių, gaminių iš lino, ypatingai kvepiančių žvakių, kalėdinių nėrinių, papuošalų, šmaikščių eglutės žaisliukų ir net šiltų pirštinių.
 
Renginio metu ypatingas dėmesys buvo skirtas pagalbai Ukrainai. Šventės dalyviai pirkdami specialiai pagamintus ženkliukus, iškeptus sausainius, kalėdinius žaisliukus, netgi pagal užsakymus sukurtas eiles, trumposiomis žinutėmis ir banko pavedimais paaukojo nemažą sumą pagalbą Ukrainai teikiantiems fondams. Didelio susidomėjimo sulaukė Lino Galkausko suorganizuota loterija dėl Ton Schulten paveikslo kopijos įsigijimo: nupirkta loterijos bilietų už 435 Eur, visa suma pervesta Blue/Yellow fondui.
 
Mugė - tai ne tik pirkiniai, bet ir puiki proga susitikti, pabūti drauge, pabendrauti prie puodelio kavos ar arbatos, pasivaišinti gardžiais kalėdiniais kepiniais.
 
Nuoširdžiai dėkojame visiems dalyviams, kurie buvote kartu šiuo šventiniu ir kupinu gerumo laiku.
 
Jaukių artėjančių Šv. Kalėdų!
 
Domo Jokubauskio ir ftmc.lt nuotraukos. Dėkojame „Laisvalaikio laboratorijos" vadovei Janinai Stankevič.
 

Galerija