Naujienos ir renginiai

Naujienos

2024. 02. 23 -

Pasirodė nauja FTMC metinė apžvalga – „Annual Report 2023“

Jau galite atsisiųsti ir skaityti naujausią FTMC apžvalgą (anglų k.) „Annual Report 2023“, kurioje pristatomi pagrindiniai mūsų Centro pasiekimai mokslo ir technologijų srityse bei kiti svarbiausi įvykiai, nutikę per pastaruosius metus.

Gausiai iliustruotame leidinyje susipažinsite su visais FTMC moksliniais skyriais ir jų svarbiausiais atliekamais darbais. Informacija pateikiama glaustai ir nesudėtingai. Tikime, kad skaitydami rasite sau įdomių temų – ir pamatysite, kokia įvairiapusiška, visuomenei aktuali ir naudinga yra mūsų mokslininkų veikla!

Metinę apžvalgą galite atsisiųsti čia.

FTMC informacija

Susiję:
Direktoriaus pranesimas-d2269b4ef48b29a72998a05c6add3be7.jpg
2024. 02. 19 - Metinė mokslinė konferencija 2024: smegenų pažinimas, pagarba elektrochemijos Lietuvoje pradininkui ir FTMC metų apžvalga Ką įdomaus sužinojome antrąją renginio dieną?
Apdovanojimas-05662794f8e2571fe5e048ee282dfb6e.jpg
2024. 02. 19 - Metinė mokslinė konferencija 2024: kvantinės technologijos, žalioji energetika ir laureatų apdovanojimai Pristatome, apie ką kalbėjo pirmosios dienos pranešėjai.