Naujienos ir renginiai

Archyvas

2019. 02. 06

Geriausių 2018 m. disertacijų konkursas

Lietuvos jaunųjų mokslininkų sąjungos (LJMS) iniciatyva jau tryliktą kartą organizuojamas konkursas „Geriausia 2018 m. disertacija“. Visi Lietuvos mokslininkai, doktorantai ir LJMS nariai kviečiami nuo sausio 15 d. iki vasario 22 d. siūlyti konkursui 2018-aisiais metais Lietuvoje apgintas disertacijas.
 
Šių metų konkurse tradiciškai bus renkamos geriausios disertacijos, apgintos fizinių, technologijos, biomedicinos ir žemės ūkio bei humanitarinių ir socialinių mokslų srityse.
 
Kaip ir ankstesniais metais pasiūlytus darbus vertins autoritetinga komisija, sudaryta iš Lietuvos ir užsienio mokslininkų. Konkurso laureatai bus pagerbti 2019 m. rudenį iškilmingoje apdovanojimų ceremonijoje Lietuvos Respublikos Prezidento rūmuose ir apdovanoti rėmėjų prizais.
 
Disertacijas konkursui „Geriausios 2018 m. disertacijos“ gali siūlyti visi Lietuvos mokslininkai, doktorantai ir LJMS nariai, nuo sausio 15 d. iki vasario 22 d. užpildę siūlymo formą internete adresu https://www.ljms.lt/geriausios-disertacijos-konkursas.
 
Patys autoriai savo disertacijų apdovanojimams laimėti teikti negali.
 
Daugiau informacijos: https://www.ljms.lt/geriausios-disertacijos
 
 
Kontaktiniai asmenys:
Renginio koordinatorė
Sonata Juciutė
sonata.juciute@gmail.com
 
LJMS vicepirmininkė
Salomėja Vanagienė
salomėja.lukaite@gmail.com