Naujienos ir renginiai

Naujienos

2019. 04. 08

Technologijos, kurių dėka galėtų įvykti perversmas maisto pramonėje

Kas rašoma, matoma ir girdima žiniasklaidoje apie FTMC

„Mokslo mygtukas“ – naujas projektas „Žinių radijuje“, kuriame apie Lietuvos mokslininkų tyrimus, atradimus ir išradimus išgirsite iš jų pačių lūpų. Paprastai ir aiškiai.
 
Pirmosios laidos herojus Fizinių ir technologijos mokslų centro Medžiagotyros ir elektros inžinerijos skyriaus vyresnysis mokslo darbuotojas, Bioelektrochemijos laboratorijos vadovas, dr. Arūnas Stirkė pasakoja apie ypatingą pasterizavimo technologiją.
 
„Elektroporacija“, „selektyvus pasterizavimas“ – sąvokos, kurias ne kartą išgirsite per šias keliolika minučių. Tai technologijos, kurių dėka galėtų įvykti perversmas maisto pramonėje.
 
Vaizdo įrašas:
Šaltinis: