• Nekoreguojami

Nekoreguojami

2019. 05. 16

Dalyvaujame parodoje BALTTECHNIKA 2019

2019 m. gegužės 15-17 d. Fizinių ir technologijos mokslų centras dalyvauja tarptautinėje specializuotoje gamybos, inovacijų ir inžinerinių sprendimų parodoje BALTTECHNIKA.
 
Parodos metu vyksta konferencija SMART GAMYBA, kurioje Fizinių ir technologijos mokslų centro inovacijų vadybininkas Karolis Stašys pristatė pranešimą tema „Mokslas, technologija ir verslas: kas pirmiau?" ir Lietuvos pramonės atstovams pabrėžė naujų technologijų ir produktų kūrimo svarbą.
 
FTMC atstovas K. Stašys. BALTTECHNIKA 2019    FTMC atstovai K. Stašys, J. Paužolis. BALTTECHNIKA 2019
 
27-ą kartą vykstanti tarptautinė specializuota gamybos, inovacijų ir inžinerinių sprendimų paroda BALTTECHNIKA yra vienintelis ir svarbiausias inžinerinės pramonės metų renginys Lietuvoje.
 
Jo pagrindinė misija - pristatyti šalies inžinerinės pramonės įmones, jų pasiekimus ir potencialą, paskatinti užmegzti bendradarbiavimo ryšius tarp verslo ir mokslo institucijų bei inicijuoti glaudesnį profesinių mokyklų ir verslo bendruomenės sąryšį.
 
Parodoje prisistatys įmonės iš Lietuvos, Latvijos, Estijos, Lenkijos, Rusijos, Prancūzijos, Suomijos, Vokietijos, Švedijos ir Kinijos. Paroda skirta specialistams, verslui, akademinei visuomenei.
 
Daugiau informacijos apie parodą: LITEXPO