Naujienos ir renginiai

Archyvas

2019. 12. 04 -

VAIKŲ SVAJONIŲ DĖŽUTĖ. Išpildykime vaikų svajones!

Mieli Kolegos,
 
Kviečiame Jus visus dalyvauti projekte „Vaikų svajonės" ir padėti išpildyti sunkiomis socialinėmis sąlygomis gyvenančių vaikų svajones.
 
Greičiausiai jau pastebėjote Saulėtekio al. 3 hole, prie salės A101, artėjančių Kalėdų šilumą spinduliuojančiomis lemputėmis nušviestą „Vaikų svajonių" dėžutę su kvietimu padėti išpildyti vaikų kalėdines svajones. Nuoširdžiai kviečiame ir prašome prisidėti prie šio savanoriškos veiklos projekto, kuris pradėtas 2010 m., siekiant pasirūpinti socialinės rizikos šeimose augančiais vaikais.
 
 
Praeidami pro „Vaikų svajonių" dėžutę – įmeskime į ją bent po vieną eurą. Kiekvienas šioje dėžutėje atsiradęs pinigas - tai galimybė išsipildyti vaikų norams. O šie - labai nevaikiški: vaikai prašo sportinių ar žieminių batų, striukės, džinsų… Net ir nedidelė Jūsų piniginė dovana padės išpildyti bent vieną iš daugiau nei 11 tūkstančių vaikiškų svajonių.
 
Visa projekto „Vaikų svajonių dėžutė” veikla yra grįsta noro padėti principu: visi jį organizuojantys žmonės ir projekto partneriai projekte dalyvauja savanoriškai bei neatlygintinai.
 
Tad pripildykime projekto „Vaikų svajonės" aukų dėžutę iki pat viršaus!
 
Ir padėkime išsipildyti sunkiai gyvenančių vaikų norams. Taip padrąsinsime mažuosius tikėti savo svajonėmis ir jų siekti, o pasaulyje tikrai atsiras daugiau Šviesos ir Gėrio. Tai ir yra Tikrasis Kalėdų Stebuklas, kurį galime sukurti tik visi kartu!
 
„Vaikų svajonių" dėžutė FTMC hole stovės iki 2019 m. gruodžio 18 d. (trečiadienio) darbo dienos pabaigos.
 
Ačiū!!!