Naujienos ir renginiai

Renginiai ir skelbimai

2020. 09. 28 -

EDVARDO BIELSKIO disertacijos gynimas 2020-09-28

2020 m. rugsėjo 28 d. 10 val. bus ginama Edvardo BIELSKIO daktaro disertacija tema: „Energetiškai efektyvaus fotovoltinio mikroinverterio kūrimas“ (technologijos mokslų sritis, elektros ir elektronikos inžinerija – T 001).  
 
Laikantis saugos ir sveikatos rekomendacijų posėdyje VGTU Senato posėdžių salėje kviečiami tiesiogiai dalyvauti tik disertantas, jo vadovas ir disertacijos gynimo tarybos nariai. Disertacijos gynimo viešumui užtikrinti posėdis bus transliuojamas pasinaudojant Zoom programa. Posėdžio dalyviai gali dalyvauti prisijungę prie Zoom programos kaip registruoti vartotojai. Prisijungiantis asmuo turi nurodyti savo vardą, pavardę ir prisijungti su įjungta vaizdo kamera. Posėdžio protokolo sudarymo tikslu bus vykdomas posėdžio garso ir vaizdo įrašas. 
Posėdžio transliacija (Meeting ID: 959 7422 2355)
 
Mokslinis vadovas    
prof. dr. Algirdas BAŠKYS (Valstybinis mokslinių tyrimų institutas Fizinių ir technologijos mokslų centras, elektros ir elektronikos inžinerija – T 001). 

Disertacijos gynimo taryba

Pirmininkas
prof. dr. Dalius NAVAKAUSKAS (Vilniaus Gedimino technikos universitetas, elektros ir elektronikos inžinerija – T 001).
Nariai:
doc. dr. Saulius GUDŽIUS (Kauno technologijos universitetas, elektros ir elektronikos inžinerija – T 001),
prof. dr. Jurij NOVICKIJ (Vilniaus Gedimino technikos universitetas, elektros ir elektronikos inžinerija – T 001),
dr. Iouliia SKLIAROVA (Aveiro universitetas, Portugalija, elektros ir elektronikos inžinerija – T 001),
dr. Česlovas ŠIMKEVIČIUS (Valstybinis mokslinių tyrimų institutas Fizinių ir technologijos mokslų centras, elektros ir elektronikos inžinerija – T 001).

Daktaro disertaciją galima peržiūrėti interneto talpykloje, Vilniaus Gedimino technikos universiteto bibliotekoje ir Lietuvos mokslų akademijos Vrublevskių bibliotekoje.