Naujienos ir renginiai

Renginiai ir skelbimai

2021. 05. 24 - 2021. 05. 28

Tarptautinė konferencija „CYSENI 2021“

Mokslinių tyrimų ir technologijų organizacijų asociacijos RTO Lithuania narės: Fizinių ir technologijos mokslų centras (FTMC), Lietuvos energetikos institutas (LEI) bei Lietuvos agrarinių ir miškų mokslų centras (LAMMC) rengia tarptautinę energetikos ir gamtos mokslų konferenciją „CYSENI 2021“ bei kviečia joje dalyvauti.
 
2021 m. gegužės 24 - 28 dienomis jau 17-tąjį kartą organizuojama konferencija „CYSENI 2021“ dėl pasaulinės COVID-19 pandemijos vyks nuotoliniu būdu (internetu).
 
Tarptautinė jaunųjų mokslininkų konferencija energetikos ir gamtos mokslų klausimais -CYSENI yra kasmetinis renginys, skirtas jauniesiems tyrėjams ir specialistams iš Europos bei viso pasaulio, dirbantiems energetikos, fizikos ir aplinkos mokslų srityse. Pasak renginio organizatorių, konferencijos tikslas yra suteikti nemokamą ir gerai sukurtą platformą studentams, doktorantams, podoktorantūros stažuotojams, inžinieriams - visiems jauniesiems mokslininkams pristatyti savo naujausius tyrimus, užmegzti naujus kontaktus bei stiprinti mokslinį bendradarbiavimą.
 
Šiemet pirmą kartą prisijungti prie „CYSENI 2021“ rengimo pakviesti FTMC ir LAMMC mokslininkai. Organizaciniame konferencijos komitete dirba FTMC komanda: dr. Mindaugas Gedvilas, dr. Mažena Mackoit Sinkevičienė ir dr. Evaldas Stankevičius. Jie organizuoja „CYSENI 2021“ Fizinių mokslų sekciją, į kurią įtrauktos šios sritys: degimas ir plazmos procesai, terminė fizika, skysčių mechanika ir metrologija, medžiagų mokslas ir technologijos, lazerinės technologijos, plazmonika ir nanofotonika.

Daugiau informacijos apie renginį ir registracija:
http://cyseni.com/comm/mail2021/cyseni2021-call-for-papers.pdf

Registracija vyksta iki 2021 m. sausio 17 d.
Konferencijos „CYSENI 2021“ data: 2021 m. gegužės 24-28 d.

Kviečiame dalyvauti ir dalintis informacija su kolegomis.